Un home que filmava l’alba prop d’una duna a les platges de l’illa d'Hutchinson, a la costa est de Florida (EUA), ha mort després de quedar sepultat sota la sorra que va caure sobre ell, segons ha informat aquest dimarts la policia del comtat de Martin.

L’home de 35 anys i resident a la ciutat de Stuart, la identitat del qual no ha sigut divulgada, es trobava gravant un vídeo de la sortida del sol en aquesta barrera de dues illes a la costa est quan presumiblement «una duna de sorra es va esfondrar sobre ell» i va morir asfixiat, han assenyalat en un comunicat les autoritats.

Va ser un banyista qui aviat dilluns al matí «va notar que una part del cos de la víctima sobresortia de la sorra i va demanar ajuda».

Els detectius encarregats de la investigació descarten que es tractés d’un crim i tot indica que «la víctima feia un vídeo de la sortida del sol sota d’una duna» quan aquesta es va esfondrar.Malgrat que encara s’esperen els resultats de les proves de toxicologia del forense, «no és probable que els resultats canviïn les circumstàncies» d’un «tràgic accident».