Dotze hores de cua són les que ha fet l'exfutbolista David Beckham per veure la capella ardent de la reina Elisabet II a Londres. Beckham, amic de la família reial i que va assistir al casament de Harry i Meghan el 2018, s'ha unit als milers de britànics presents a la cua que dona accés a Westminster per veure el fèretre de la reina.

Vestit de negre i duent un barret, el que va ser futbolista de la selecció anglesa, el Reial Madrid i Manchester United, ha compartit "entrepans", "sorbets de llimona" i "dònuts" amb la resta de persones presents a la fila. Mentre passaven les hores, múltiples persones s'han fotografiat amb l'exjugador quan han descobert que també esperava el seu torn a la fila. Segons els mitjans britànics, Beckham ha passat 12 hores fent cua.

Beckham no ha estat l'únic famós a unir-se a la cua aquests dies. La primera exprimera ministra Theresa May també ha estat una de les primeres a presentar els seus respectes a la reina després d'esperar hores com la resta de britànics.