L’empresari Elon Musk va publicar aquest dimecres un vídeo en el qual se’l veu entrar somrient a la seu de Twitter amb un lavabo a sobre, donant a entendre que la compra de la xarxa social ha arribat a bon port. Tot i que la companyia encara no ho ha fet oficial, el multimilionari ja s’ha autoproclamat «cap de Twitter» en el seu perfil de la xarxa social.

En el seu compte en aquesta plataforma, el multimilionari va escriure «Entrant a la seu de Twitter, assimilin-ho!» un missatge que incloïa la paraula «lavabo» en anglès, a la qual feia referència en clau d’humor durant la seva entrada a l’edifici.

Musk, per mandat judicial, ha de completar l’adquisició de Twitter pels 44.000 milions de dòlars pactats com a màxim aquest divendres vinent si vol evitar anar a un judici impulsat per l’empresa després que fes marxa enrere.

El cap de Tesla va mirar de negociar una rebaixa del preu de l’operació, però Twitter no ho va acceptar i, finalment, amb el procés judicial ja molt a prop, Musk es va donar per vençut i va anunciar que acceptava tancar l’operació en els termes originals.

El vídeo suggereix que les dues parts poden haver tancat ja els detalls de l’operació, en la qual els analistes veien com a obstacle principal el finançament, abans d’aquesta data clau de divendres.

Un parell d’hores abans, l’empresari havia escrit: «Una cosa bonica de Twitter és com apodera el periodisme ciutadà, la gent pot disseminar notícies sense un biaix de l’establishment».