Almenys dues persones han mort i altres dues han resultat ferides aquest dilluns a la nit en tres atacs amb arma blanca en diversos municipis del sud-oest de Brussel·les, Bèlgica.

Cap a les 6 de la tarda (hora local), un ciclista i un vianant van ser apunyalats al districte d'Anderlecht, a la capital belga. Les víctimes no es coneixien entre si i el culpable va fugir, segons informació preliminar recollida pel diari 'La Libre'.

Tots dos --de 62 i 28 anys-- van resultat ferits, un d'ells en estat crític, i van ser traslladats a centres hospitalaris, informa el portal belga Sudinfo.

Pocs minuts després, entorn les 18.20 hores, es va produir un segon atac al barri de Saint-Gilles, a menys de tres quilòmetres de distància d'Anderlecht, on una persona de 20 anys va morir després de ser apunyalada al coll.

Deu minuts després, a 3,5 quilòmetres de distància, al barri de Molenbeek, una altra persona va ser atacada amb un ganivet, i va morir com a conseqüències de les ferides, segons la Policia local, que ha detallat que l'atacant d'aquest crim ha estat finalment arrestat.

Tanmateix, els cossos policials dels tres districtes han assegurat que, "de moment", no es pot establir un vincle evident entre els tres casos. Per això, les autoritats estan buscant els autors dels atacs a Saint-Gilles i Anderlecht i la Fiscalia està investigant els casos.