La policia d’Àustria ha anunciat aquest dilluns de matinada que ha trobat totes les persones, 10 en total, que estaven desaparegudes perquè havien quedat sepultades per una allau de neu a l’estació d’esquí de Lech Zürs, a Vorarlberg.

Els serveis d’emergència han informat que quatre persones han resultat ferides, una de gravetat, mentre que les altres sis persones no han resultat afectades, segons informa l’agència de notícies austríaca APA.

«D’acord amb l’estat actual de coneixement, es pot suposar que no falten més persones», han indicat les autoritats, que afegeixen que aquest dilluns es realitzarà un registre de seguretat final.

L’allau es va produir diumenge cap a les 3 de la tarda (hora local) a l’àrea de Trittkopf, a més de 2.700 metres, i va arribar a tocar les pistes d'esquí a Balmen. De seguida es va desplegar una operació a gran escala amb fins a 200 efectius per trobar els desapareguts.

La xifra de de deu afectats va sorgir arran d’un vídeo de l’allau. Després d'haver-ne localitzat vuit, només quedaven per identificar dues persones de totes les que es veien a les imatges, que finalment han estat trobats.