El príncep Enric d'Anglaterra denuncia les agressions físiques i verbals que va rebre del seu germà

El duc de Sussex ha tornat a atacar la Casa dels Windsor i aquest cop és l’hereu el que en surt més malparat

El príncep Enric d'Anglaterra i l'hereu al tro, el seu germà el príncep Guillem

El príncep Enric d'Anglaterra i l'hereu al tro, el seu germà el príncep Guillem / HANNAH MCKAY

Redacció

El príncep Enric ha tornat a atacar la Casa dels Windsor i aquest cop és el seu germà, el príncep Guillem, el que en surt més malparat. Segons narra a la seva autobiografia ‘Spare’, va ser víctima d’agressió física i verbal per part del seu germà, després d’una baralla relacionada amb Meghan Markle.

D’acord amb el diari britànic ‘The Guardian’, que va obtenir en exclusiva un fragment del llibre, el duc de Sussex va denunciar que, durant l’any 2019 a la seva llar de Londres i després d’una discussió, l’hereu a la corona va qualificar Markle de «difícil», «grollera» i «abrasiva».El menor dels fills de Carles III va assegurar que el seu germà només es feia ressò del que els diaris britànics escrivien sobre Meghan, i això va derivar en una intensa disputa.

«La confrontació es va intensificar fins que Guillem em va agafar pel coll, em va arrencar el collar i em va tirar a terra», relata el príncep Enric al seu llibre.

Segons explica a les seves memòries, que sortiran a la venda la setmana vinent, el príncep Guillem es va acostar fins a la seva residència per aclarir tota la controvèrsia i múltiples polèmiques que envoltaven els llavors noucasats. La tensió va augmentar quan el príncep Enric va retreure al seu germà que actués com un hereu i va criticar la poca ajuda que rebia d’ell davant la pluja de crítiques que arribaven pel seu matrimoni amb Meghan.

Aquests comentaris van enfurismar el seu germà, que va anar fins a la cuina maleint per agafar un got d’aigua.

«Va deixar l’aigua, em va insultar i es va abalançar a sobre meu. Tot va ser molt ràpid. Molt ràpid. Em va agafar pel coll, em va arrencar el collar i em va tirar a terra. Vaig caure a sobre del recipient del menjar del gos, que es va trencar sota la meva esquena. Vaig quedar atordit, després em vaig aixecar i li vaig dir que marxés de casa meva», relata.