Mata el veí d’un tret per voler assaltar casa seva amb una excavadora

L’amo d’una finca va disparar amb un fusell de caça al seu veí per voler assaltat la seva propietat amb una excavadora

Un home de la localitat italiana d’Arezzo (centre) ha sigut detingut per matar el seu veí d’un tret el seu veí quan aquest intentava assaltar la seva vivenda amb una excavadora, a causa de les desavinences que els dos propietaris mantenien.  El succés va tenir lloc la nit passada a la petita localitat de San Polo, a Arezzo, quan l’amo d’una finca va matar el de la propietat limítrofa, segons recullen els mitjans locals.  D’acord amb la primera reconstrucció dels fets, la víctima, un albanès de 59 anys, va assaltar la casa del seu veí amb una excavadora, destrossant la porta.  Notícies relacionades Guerra Rússia-Ucraïna avui: última hora de la invasió de Putin, en directe La detenció a Mèxic d’Ovidio Guzmán, fill del ‘Chapo’, se salda amb 29 morts En aquest moment, el propietari de la finca, un italià de 53 anys, va disparar amb un fusell de caça i el va matar.  L’autor dels trets ja ha sigut detingut per agents del cos dels Carrabiners (policia militaritzada), que també han procedit a precintar el lloc del crim per mirar d’esclarir-lo.

Un home de la localitat italiana d’Arezzo (centre) ha sigut detingut per matar el seu veí d’un tret el seu veí quan aquest intentava assaltar la seva vivenda amb una excavadora, a causa de les desavinences que els dos propietaris mantenien. El succés va tenir lloc la nit passada a la petita localitat de San Polo, a Arezzo, quan l’amo d’una finca va matar el de la propietat limítrofa, segons recullen els mitjans locals. D’acord amb la primera reconstrucció dels fets, la víctima, un albanès de 59 anys, va assaltar la casa del seu veí amb una excavadora, destrossant la porta. Notícies relacionades Guerra Rússia-Ucraïna avui: última hora de la invasió de Putin, en directe La detenció a Mèxic d’Ovidio Guzmán, fill del ‘Chapo’, se salda amb 29 morts En aquest moment, el propietari de la finca, un italià de 53 anys, va disparar amb un fusell de caça i el va matar. L’autor dels trets ja ha sigut detingut per agents del cos dels Carrabiners (policia militaritzada), que també han procedit a precintar el lloc del crim per mirar d’esclarir-lo.

Redacció

Un home de la localitat italiana d’Arezzo (centre) ha sigut detingut per matar el seu veí d’un tret el seu veí quan aquest intentava assaltar la seva vivenda amb una excavadora, a causa de les desavinences que els dos propietaris mantenien.

El succés va tenir lloc la nit passada a la petita localitat de San Polo, a Arezzo, quan l’amo d’una finca va matar el de la propietat limítrofa, segons recullen els mitjans locals.

D’acord amb la primera reconstrucció dels fets, la víctima, un albanès de 59 anys, va assaltar la casa del seu veí amb una excavadora, destrossant la porta.

En aquest moment, el propietari de la finca, un italià de 53 anys, va disparar amb un fusell de caça i el va matar.

L’autor dels trets ja ha sigut detingut per agents del cos dels Carrabiners (policia militaritzada), que també han procedit a precintar el lloc del crim per mirar d’esclarir-lo.