Un tiroteig en una universitat de Michigan deixa almenys tres morts

El sospitós va ser trobat sense vida després de suïcidar-se d'un tret fora del campus

Agents a la zona del tiroteig a Michigan

Agents a la zona del tiroteig a Michigan / Reuters

EFE

Un tiroteig en una universitat a Michigan (els EUA) va deixar diversos ferits en la nit d'aquest dilluns, segons van alertar les autoritats locals. El presumpte sospitós va ser localitzat fora del campus de la universitat i va morir per una "ferida de bala autoinflingida", segons va informar el xèrif encarregat de la policia de la Universitat Estatal de Michigan, Chris Rozman, en una roda de premsa. "Ha estat veritablement un malson el que hem viscut aquesta nit", va dir l'agent a mitjans locals i va afegir que es desconeix ara com ara el motiu darrere de l'atac.

El presumpte sospitós no ha estat identificat i es va informar de la seva mort unes quatre hores després que es reportessin dos tirotejos a l'entorn de la universitat, aE ast Lansing (Michigan).

"Hi ha almenys cinc víctimes, totes elles van ser transportades a un hospital local i diverses d'elles tenen ferides potencialment letals", segons el xèrif encarregat de la policia de la universitat, Chris Rozman. "La informació que hi ha fins ara és preliminar i la nostra prioritat és la seguretat del campus i dels estudiants", va comentar. Les autoritats encara no han revelat el nom dels ferits i els morts "per respecte a les famílies", va recalcar el xèrif.

Al seu compte de Twitter, la policia de la universitat va confirmar que l'atac va deixar almenys tres morts i cinc ferits. Hores abans que es conegués el la mort de l'atacant, la policia va publicar una imatge capturada per les càmeres de seguretat de la universitat on es veu al sospitós, que portava una gorra, sabatilles vermelles i una màscara negra.

La universitat, localitzada a la ciutat de East Lansing, és una de les més grans del país, amb més de 50.000 estudiants.