Els timbals, les trompetes i altres instruments dels Cocobongos van animar la cercavila que va precedir l'acte d'inauguració del nou local per a joves de Santpedor. L'equipament s'ha ubicat en els baixos d'un cèntric edifici de promoció pública, en el qual s'estan acabant de construir 15 pisos de lloguer destinats, precisament, als joves. L'espai que es va inaugurar ahir, de 260 metres quadrats, s'ha denominat el Lokal de la Vila, nom amb el qual s'unifiquen els serveis que acull: el casal de joves Kom q no i el punt d'informació juvenil Àtic. Fins ara aquests dos serveis eren ubicats en un garatge de lloguer, on l'espai era limitat per dur a terme segons quin tipus d'activitats.

El nou local és dividit en diverses àrees: un espai d'estada i de lleure a l'entrada (ping-pong, futbolí), un punt d'informació amb connexió a Internet (viatgeteca, informació de salut...), una sala d'activitats (tallers, xerrades, projeccions) i una sala de reunions amb accés independent des del carrer perquè en puguin fer ús les entitats de la vila.

L'Ajuntament ha obtingut el local per destinar-lo a equipament perquè, prèviament, va cedir el solar a la Generalitat per poder-hi fer la promoció d'habitatges. Les obres d'adequació, valorades en 229.000 euros, s'han finançat amb l'ajut extraordinari de l'estat.