Santpedor celebrarà a partir d'avui una nova edició de la festivitat de Santa Anna, amb diverses activitats que s'allargaran fins dimarts, que serà el dia gros de les celebracions.

El tret de sortida el donarà el torneig de 24 hores de futbol sala que es farà a les 5 d'aquesta tarda al pavelló, mentre que de 10 del vespre a 2 de la nit la festa es traslladarà a les piscines municipals, que obriran de forma excepcional.

Les activitats es reprendran dilluns, a les 6 de la tarda, amb un ball de Sant Jaume a la plaça Gran, on dues hores més tard es farà la renovació del vot a Santa Anna, que s'acompanyarà del toc de flabiol dels segadors de Santpedor, i del lliurament de la bandera i l'ofrena a Santa Anna. Tot seguit hi haurà una mostra de cultura popular i balls tradicionals.

Dimarts, la festa començarà amb les matines pel nucli antic a les 6 del matí, i es farà un pelegrinatge a les ermites (hi haurà servei de tren gratuït a l'ermita de Santa Anna), on a les 9 es farà la missa. A 2/4 de 8 del vespre, rosari i visita a la santa amb el cant dels goigs, i a les 9, tornada de la bandera de Santpedor a cavall. A la plaça Gran hi haurà sopar i concert.