Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat poc abans de les set de la tarda l'incendi que afecta una fàbrica de pintures a Sant Vicenç de Castellet (Bages). El foc s'ha produït cap a tres quarts de cinc de la tarda a la fàbrica Montana Colors SL situada al polígon industrial Clot del Tufau. Les flames han cremat tot el material de pintura que hi ha en un pati interior de l'empresa, que limita amb una nau de reciclatge. Una vintena de dotacions dels Bombers treballen per evitar que el foc afecti les naus del costat. Com a conseqüència del foc, dos treballadors de l'empresa han resultat ferits greus per cremades i han traslladats pel SEM a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Fins al lloc del sinistre s'han desplaçat una vintena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que han tallat els dos accessos al polígon industrial. També s'hi ha desplaçat el tècnic de Protecció Civil del municipi.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut més de 70 trucades relacionades amb aquest incendi, sobretot per la gran i intensa columna de fum negre que han provocat les flames. Protecció Civil recomana als nens, gent gran i persones amb problemes respiratoris que no s'acostin a la zona propera a l'incendi.