Les diverses seccions de l'Assemblea Nacional de Catalunya al Bages han aconseguit prou demanda per poder completar els cinc quilòmetres que tenien assignats a l'entorn de l'Hospitalet de l'Infant, de cara a la cadena humana del proper Onze de Setembre.

Ahir s'acabava el termini d'inscripcions en què es garantia aquest tram i un trajecte amb autocar per un cost de 10 euros. Com que l'horari per apuntar-se a través de la web es va allargar fins a la mitjanit, en el moment de tancar l'edició d'aquest diari encara no se sabia exactament quantes inscripcions hi hauria hagut, si bé l'organització va assegurar que s'havien superat les 5.000 que calia per poder omplir tot el tram assignat.

Com que segurament hi haurà més persones de les necessàries "ens haurem d'estrènyer més", apuntava el president de l'ANC de Manresa, Josep Heras, si bé també hi ha la possibilitat de poder enviar persones a un altre tram proper. De fet, l'opció d'una nova reserva ja s'ha sol·licitat perquè hi ha l'interès de reobrir les inscripcions a través de la web (no pas les presencials) la setmana entrant, tot i que no se sabrà si es podrà disposar o no d'un nou tram fins dilluns. En cas que l'organització central no concedeixi aquest nou tram, es reobririen igualment les inscripcions, i aleshores serien les mateixes ANC de la comarca les que ubicarien els nous inscrits en aquells trams que consideressin més adients.

Només a la ciutat de Manresa, l'ANC havia tingut fins ahir 1.350 reserves.