Sant Vicenç posarà en marxa demà el procés per poder votar el nom que es posarà a l'auditori de la futura biblioteca que s'està construint a la plaça Clavé.

Una comissió formada per representants de les entitats i els grups municipals ha concretat els noms dels quatre personatges finalistes. A partir de demà i fins al proper 18 de juliol tots els veïns i veïnes tindran l'oportunitat d'escollir el nom d'un espai que tindrà capacitat per a 180 persones.

La comissió ha escollit quatre persones, tres de les quals són dones, que han tingut un paper rellevant a la vida cultural i associativa de Sant Vicenç. El promotor cultural i social Pere Vall; la bibliotecària i promotora cultural Maria Carme Grauvilardell; la pianista internacional Marina Rodríguez; i la professora i promotora cultural Laura Suau, són els noms dels quatre personatges que se sotmetran a votació.

A partir del 8 de juliol i fins al proper dia 18, coincidint amb els dies centrals de la festa major d'estiu, s'habilitaran urnes a l'OAC i a la Biblioteca Municipal. També es podrà votar a través de la pàgina web municipal (www.svc.cat). A més, divendres es farà una acció al mercat per donar a conèixer la iniciativa popular i sumar més vots. I el dissabte i diumenge de festa major es muntarà una carpa a la plaça de l'Ajuntament coincidint amb els actes del cap de setmana. En aquests diferents espais es detallarà la trajectòria de cadascuna de les quatre persones finalistes.