Sant Vicenç de Castellet s´endinsa en una d´aquelles setmanes que fan poble: la festa major d´estiu. I, per aconseguir-ho, ha optat per un programa que combina a la perfecció tradició i rauxa i que té com a objectiu primordial fer sortir la gent al carrer.

El programa intenta no oblidar cap franja d´edat i satisfer al màxim tots els gustos. La música i els balls hi seran, com sempre, molt presents: dissabte hi haurà el festival de dansa, el ball de la gent gran, la trobada de bateries i el concert de Festa Major amb La Principal de la Bisbal. Diumenge hi haurà el concert de la Societat Coral L´Estrella, la trobada de gegants i les sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa. I dilluns encara hi haurà temps per a les havaneres.

A banda de la música, la diversió també estarà assegurada. Sobretot amb l´Encierro Pamplonica de diumenge, una activitat que es va estrenar l´any passat amb molt d´èxit i que es repetirà. Emulant els sanfermines, es farà un xupinazo i pels carrers de Sant Vicenç circularan toros inflables de grans dimensions que empaitaran tota la família. Es recomana assistir-hi vestit de rigorós blanc i vermell