Els castellers de Santpedor van aconseguir el millor resultat de la seva història justament en la primera sortida que fan fora del Bages. Els daurats van descarregar per primera vegada el 4 de 6 amb agulla durant l'actuació que van fer conjuntament amb els castellers de Berga a Bagà.

Malgrat ser una construcció mai portada a plaça, va ser la més sòlida de la matinal i els santpedorencs la van superar amb èxit i sense aparents dificultats. En canvi, tot i també descaregar-los i ser unes construccions més consolidades, el 3 de 6 amb agulla i el 3 de 6 van ser més problemàtics. Fins i tot, aquest darrer castell va ser desmuntat quan només havien pujat els segons per tornar-ho a intentar amb tots els castellers més ben col·locats. Un pilar de 4 d'entrada i dos de la mateixa alçada en la ronda de comiat van tancar una actuació que ha deixat molt bon sabor de boca als castellers de Santpedor.

Al costat dels bagencs van actuar els castellers de Berga, que van començar amb dos pilars de 4. En les seves tres rondes, els berguedans van descarregar el 4 de 6 amb agulla, el 4 de 7 i el 5 de 6. Finalment, també van descarregar un pilar de 5 on tots els seus membres debutaven en aquesta construcció.

Els propers compromisos dels castellers de Santpedor seran d'aquí a dues setmanes, quan actuaran en els actes del centenari del Club Futbol Santpedor i en la festivitat de Santa Anna.