L'actual alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Joan Torres (CiU), va lamentar ahir que, tot i que les imputacions afectin càrrecs i tècnics que hi havia al consistori entre el 2002 i 2007, les imputacions pel presumpte cas de corrupció poden afectar "la imatge" del poble.

"Em sap molt de greu realment que passin aquestes coses encara que formin part del passat. Perquè en el fons qui hi surt perdent és la imatge del poble de Sant Vicenç de Castellet", va dir Torres. També va lamentar "el descrèdit que genera aquests casos cap a la política municipal, on penso que hi continua havent molta gent honesta".

L'alcalde va confirmar que l'Ajuntament no descarta presentar-se com a acusació particular i que no facilitarà l'assistència jurídica als imputats, ni tan sols a Glòria Torner, que és l'única investigada que continua ocupant un càrrec municipal. Sobre el futur de Torner, Torres va manifestar que, de moment, no hi té res a dir, a l'espera de la decisió que la socialista ja estava madurant ahir mateix.

Per la seva banda, el grup municipal de CiU a Sant Vicenç va enviar un comunicat recordant que "cap dels seus representants a l'Ajuntament no ha estat imputat en aquesta causa". En aquest sentit, recorda que un dels exregidors imputats, Magí Giralt, "era membre no adscrit durant la data investigada, ja que va ser expulsat del grup de CiU per trànsfuga". Per últim, el comunicat va voler deixar clar que "els representants del grup municipal de CiU que formen l'equip de govern actual no tenen cap relació amb els fets".