Aliments Súria va distribuir durant l'any passat més d'un miler de lots amb productes alimentaris i de la llar per atendre les necessitats de les persones més afectades per la crisi econòmica. Actualment s'atenen 229 usuaris adults i 15 infants, la situació dels quals és valorada prèviament per l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament.

Aliments Súria recull les aportacions de particulars, entitats i empreses, que són emmagatzemades i classificades amb la col·laboració de voluntaris. Les seves activitats són gestionades per Càritas Parroquial i per l'Associació de Voluntaris de Súria, entitat creada l'any 2012 per atendre les problemàtiques més greus derivades de la crisi econòmica.

Més de 50.000 productes alimentaris i de la llar van ser recollits durant l'any passat per Aliments Súria, dels quals el 84,83% van ser distribuïts a persones necessitades. La resta va romandre al magatzem d'Aliments Súria, ubicat a l'antic edifici del centre de salut. A més dels productes distribuïts a persones residents a la vila, Aliments Súria també va atendre al llarg de l'any 2013 les necessitats d'uns 150 transeünts.

D'altra banda, prop d'una seixantena d'infants van participar durant el curs 2013-14 en les activitats d'Infants Súria, la línia de treball de l'Associació de Voluntaris adreçada a nens i nenes de famílies desfavorides. Aquestes activitats han estat centrades en temàtiques com esport, informàtica, psicomotricitat, reforç escolar, teatre i plàstica.