22 de juliol de 2014
22.07.2014

Sant Vicenç inicia les obres del futur tanatori

La inauguració oficial es podria fer per la festa major d'hivern, el gener, amb el servei ja en marxa

26.07.2014 | 08:11
Una imatge d´ahir al migdia de l´estat de les obres al costat del cementiri, que acaben de començar

Les obres del futur tanatori de Sant Vicenç de Castellet ja estan en marxa, i amb previsions que l'equipament pugui ser operatiu a final d'any. De moment, s'ha començat a marcar l'àrea perimetral del terreny on s'hauran de realitzar els treballs, i ahir ja s'havia començat a excavar. La Funerària Fontanova, l'empresa que s'ha adjudicat el projecte, la construcció i la gestió del servei, "ens ha garantit que els treballs estaran enllestits el desembre", segons ha explicat l'alcalde de Sant Vicenç, Joan Torres.

I és que, després que ja s'hi han fet arribar l'aigua i la llum, a partir d'ara la construcció del tanatori "ha de ser ràpida", tenint en compte que s'utilitza material prefabricat. Malgrat que el termini màxim d'execució és de nou mesos des del moment de la recepció del projecte (que es va fer a l'abril), les obres s'acabaran abans d'esgotar-lo. La voluntat per part de l'Ajuntament és poder fer la inauguració oficial per la festa major d'hivern, a mitjan gener, encara que l'equipament probablement ja hagi entrat en servei.

El tanatori de Sant Vicenç es construeix just al costat del cementiri municipal, en uns terrenys que l'Ajuntament va subhastar a l'empresa que va obtenir la puntuació més alta en el concurs, Funerària Fontanova (del Grup Àltima). L'operació implicava que aquesta empresa també s'hauria de fer càrrec de redactar el projecte, construir l'equipament i gestionar-lo, "de manera que a l'Ajuntament no li haurà costat ni un cèntim", segons puntualitza l'alcalde, Joan Torres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18