Com a complement a les millores que la Generalitat preveu realitzar a la C-55 entre Castellbell i Manresa, proposa la construcció de dues rotondes en dos punts del terme municipal de Castellgalí, i que s'afegirien a la que hi ha prevista a l'altura de Cal Gravat per donar connexió al polígon de Bufalvent i a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

Així ho ha fet saber el departament de Territori i Sostenibilitat com a resposta a la petició del Consorci Viari de la Catalunya Central, que ha demanat l'estat en el qual es troben les mesures incloses en el pla de mobilitat previst al territori per a aquest any.

Com ja havia informat aquest diari, la Generalitat també ha recordat que el desdoblament de la ronda de Manresa entre Bufalvent i el Guix està en procés de licitació amb previsions que els treballs comencin a la tardor. Per altra banda, es redacta el projecte de millora de l'enllaç de la C-55 i la C-58 al terme de Monistrol, amb un zebrat central i nova pavimentació i senyalització. També es preveuen trams de barreres centrals de formigó a la C-58 entre Viladecavalls i Castellbell, i es continua estudiant bonificacions puntuals a l'autopista C-16 segons el trànsit.