Súria ha posat en marxa la cinquena edició de la Setmana Jove, un programa d'activitats d'animació sociocultural que es preveia iniciar anit amb la primera jornada dels Kampionats Esportius Nocturs, i que s'allargarà fins el divendres 8 d'agost.

La setmana Jove és a càrrec del Casal de Joves del poble en col·laboració amb entitats i persones que s'hi involucren a títol individual. A banda dels actes habituals, enguany s'hi incorporen com a novetats la celebració del festival de música electrònica Electroalterna't i també una sessió de cinema a la fresca.

Fins demà (inclòs), el programa se centra en les jornades dels Kampionats Esportius Nocturns, a les 9 del vespre, al parc municipal Macary i Viader. Les activitats es reprendran divendres a les 7, amb una gimcana nocturna, i dissabte, a les 10 de la nit, tindrà lloc l'Electroalterna't. L'endemà a la tarda, pista de fang al camp de les Cases Noves, i el divendres 8 d'agost, es posarà punt final a l'edició d'enguany, amb una sessió de cinema a la fresca a les 10 de la nit.