L'Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central i l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCat) convoquen la tercera edició del concurs de relats curts amb l'objectiu de promoure els hàbits saludables i el benestar entre la societat.

Enguany, el tema del concurs és "Valors i salut" i està obert a tot tipus de textos que no superin les 500 paraules, que siguin inèdits i que, per tant, no hagin obtingut cap premi ni reconeixement en altres certàmens o concursos literaris, ni hagin estat presentats en edicions anteriors d'aquest mateix concurs. Els textos poden ser en català o en castellà i s'han d'enviar a l'adreça de correu electrònic comunicació.cc.ics@gencat.cat a partir del dia 15 de setembre i abans del dia 1 de novembre del 2014.

El jurat, que serà compost per professionals de l'ICS i de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, concedirà tres premis i publicarà de manera destacada el relat guanyador al blog www.ics.gencat.cat/blog/catcentral.

Les bases detallades del concurs, així com els objectius de la seva convocatòria, es poden consultar en aquest mateix blog esmentat anteriorment.