02 de agost de 2014
02.08.2014

L'ICS de la Catalunya Central convoca un concurs de relats per promoure hàbits de salut

04.08.2014 | 07:45

L'Institut Català de la Salut (ICS) a la Catalunya Central i l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCat) convoquen la tercera edició del concurs de relats curts amb l'objectiu de promoure els hàbits saludables i el benestar entre la societat.
Enguany, el tema del concurs és "Valors i salut" i està obert a tot tipus de textos que no superin les 500 paraules, que siguin inèdits i que, per tant, no hagin obtingut cap premi ni reconeixement en altres certàmens o concursos literaris, ni hagin estat presentats en edicions anteriors d'aquest mateix concurs. Els textos poden ser en català o en castellà i s'han d'enviar a l'adreça de correu electrònic comunicació.cc.ics@gencat.cat a partir del dia 15 de setembre i abans del dia 1 de novembre del 2014.
El jurat, que serà compost per professionals de l'ICS i de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, concedirà tres premis i publicarà de manera destacada el relat guanyador al blog www.ics.gencat.cat/blog/catcentral.
Les bases detallades del concurs, així com els objectius de la seva convocatòria, es poden consultar en aquest mateix blog esmentat anteriorment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18