03 de agost de 2014
03.08.2014

Una mostra de motos Ossa és la gran novetat de la Festa Major de Sant Salvador

El programa d'activitats arrencarà dimecres i durarà fins diumenge, amb propostes per a tot tipus de públic

04.08.2014 | 07:45
La baixada d´andròmines és un dels actes més esperats de la festa

Un exemplar original totalment restaurat de l'equip de motoball creat els anys 80 per Ossa a Catalunya, una de les 1.700 motos de la primera sèrie que aquesta marca va fabricar a Catalunya, l'any 1951, i el primer model que els nous propietaris de la marca van treure al
mercat l'any 2010, són algunes de les Ossa que formaran part de la 1a Mostra de Motos de col·lecció Ossa de Sant Salvador de Guardiola i Salelles, que obrirà portes el pròxim 10 d'agost, en el marc dels actes de la Festa Major.
Aquesta exposició, juntament amb la cuita del bou i sopar a l'estil argentí que tindrà lloc la vigília, el dissabte 10 d'agost, són les principals novetats del programa de festes que es desenvoluparà entre els dies 6 i 10 d'agost.
L'exposició constarà d'un total de 34 motos, quatre d'elles considerades peculiars pel fet que se'n conserven pocs exemplars. Es podrà visitar el diumenge 10 d'agost, entre les 10 del matí i les 8 del vespre, serà d'entrada lliure i recull els exemplars que conserven 17 veïns del poble.
Aquesta mostra serà un dels principals trets distintius de la festa, però el programa és extens. Una de les principals novetats és la cuita del bou que, entre les 9 del matí i 2/4 de 10 de la nit del dissabte 9 d'agost, hora de l'àpat, es farà a l'exterior del pavelló poliesportiu. Si bé la festa ja haurà arrencat, el plat fort serà el cap de setmana, i dissabte, el dia de més activitat, especialment per als més petits, amb jocs de cucanya, inflables, festa de l'escuma, al pavelló, i a la tarda, berenar infantil, i festa de confeti. Per als grans, hi haurà activitats esportives, concerts, sopar, i ball de nit, després del corretasques de divendres.
L'endemà, hi ha prevista una plantada de gegants al pavelló a les 10 del matí, un concurs de dibuix infantil, jocs d'aigua i el joc de la granota, destinat al públic familiar. També tindrà lloc un vermut popular i l'esperada baixada d'andròmines.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18