El Consell Comarcal del Bages ha adjudicat a l'empresa de restauració per a col·lectivitats Eurest Catalunya el servei de menjador de 33 escoles públiques de la comarca que gestiona aquest ens.

L'empresa començarà a oferir el servei a partir d'aquest setembre, amb un contracte d'una durada de tres anys, prorrogable a tres anys més. La presidenta d'Eurest Catalunya, Eva Òdena, ha destacat que aquesta adjudicació permetrà incrementar les compres de producte de proximitat i de producte ecològic que fa l'empresa entre productors catalans.

L'any passat, Eurest Catalunya, que és filial de la multinacional britànica Compass Group, es va adjudicar el servei de menjador de 23 guarderies municipals de Barcelona per un import d'1,2 milions d'euros anuals. Actualment, l'empresa dóna servei a més de 400 escoles catalanes, tant públiques com privades, i amb la darrera adjudicació s'ha obert la seva presència al Bages.

Des que es va començar a aplicar l'horari intensiu als instituts, el servei de menjador escolar dels centres que gestiona el Consell Comarcal del Bages l'ofereix una única empresa, que a partir d'ara serà la nova adjudicatària.