09 de agost de 2014
09.08.2014

Cabrianes proposa tres sitges a Stradivarius, a canvi que es rebaixi la més propera al nucli

Els veïns plantegen repartir l'emmagatzematge entre tres parcel·les i reduir a 22 els 32 metres d'alçària que demana l'empresa per a la nau principal

09.08.2014 | 07:30

L'Òrgan Territorial de Participació (OTP) de Cabrianes i l'Associació de Veïns d'aquest nucli han llançat una contraproposta de menor impacte visual al projecte de construcció d'una sitja a Stradivarius. El nou disseny planteja la possibilitat de fer-ne tres (i no dues) en tres parcel·les diferents, a canvi de reduir l'alçària de la nau més alta, que s'ubicaria més a tocar de Cabrianes. L'empresa la voldria de 32 metres, i els veïns parlen de rebaixar-la a 22.
L'OTP i l'associació de veïns han donat a conèixer el nou disseny deu dies després d'haver presentat les al·legacions contra l'aprovació inicial del projecte (vegeu Regió7 del 31 de juliol), que preveu una modificació puntual del POUM a la zona afectada per poder-hi encabir legalment edificacions més altes de les que preveu la normativa actual. Això permetria a l'empresa construir una nau de 32 metres d'alçària a la parcel·la est, la més propera a Cabrianes, que ara té el topall limitat a 11 si bé es pot arribar als 22 en casos excepcionals i si la productivitat de l'empresa ho justifica. Els veïns volen mantenir aquesta clàusula, "disposats a acceptar que s'arribi als 22, però no més", apunta la presidenta de l'OTP, Pilar Sala.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18