L'equip de la brigada municipal de l'Ajuntament de Santpedor ha estat treballant aquests dies en la renovació del paviment de la cruïlla del carrer Vell amb doctor Antoni Vila.

L'actuació consisteix en la renovació de les llambordes malmeses a la confluència d'aquests dos carrers, en un punt que constitueix la principal via de sortida del nucli antic de la vila.

L'elevat volum de trànsit que registra aquest tram del carrer del doctor Antoni Vila, concretament al punt on els vehicles han de fer el gir a l'esquerra per continuar el circuit de sortida del nucli antic pel carrer Vell, havia malmès de forma considerable el ferm empedrat de la cruïlla, i per això ara s'ha procedit a arreglar-lo.

L'àrea de Via Pública i Serveis Urbans de l'Ajuntament, de la qual depèn la brigada municipal, ha aprofitat l'inici del mes d'agost per renovar el ferm d'aquest espai i millorar també la mobilitat de la zona amb el trasllat de les places d'aparcament del lateral esquerre al dret amb l'objectiu de millorar la visibilitat dels vehicles a l'hora de fer el gir.