13 de agost de 2014
13.08.2014

El Govern troba bé l'accés per la rotonda perquè Navarcles recuperi la benzinera

Si la Diputació també dóna el vistiplau al canvi urbanístic, l'Ajuntament el podria aprovar el setembre

18.08.2014 | 07:38
L´antic encreuament i la gasolinera, encara dempeus, al fons, el 2001

La Generalitat troba bé que l'accés a la nova gasolinera que es vol fer a Navarcles (al mateix lloc que la que va ser enderrocada per mandat judicial el 2008 i impulsada pel mateix amo) es faci per una nova via que s'obriria des de la rotonda, tal com proposen el promotor i l'Ajuntament.
Si la Diputació de Barcelona també hi dóna el vistiplau, el canvi urbanístic es podria portar a votació en el primer ple de setembre. Seria el darrer pas municipal per canviar les normes actuals de planejament en aquest punt. La proposta passaria després a la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central, l'organisme que hi ha de donar l'aprovació definitiva.

Arribats a aquest punt, el planejament de Navarcles inclouria en el sector on es vol refer la gasolinera sòl apte per acollir carreteres i, per tant, el nou accés a la futura instal·lació. Amb això, el promotor, Avel·lí Puig, podria iniciar el desenvolupament del pla especial, el projecte que ha de definir com serà la nova benzinera. El pla haurà de ser votat pel ple municipal en primera instància, s'haurà d'exposar públicament i podrà rebre al·legacions. Com en la modificació de normes que s'està tramitant ara, el pla especial haurà de ser aprovat en última instància per la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18