La Fundació Cardona Històrica i l'Ajuntament de Cardona han posat en funcionament un nou servei per facilitar la venda d'entrades dels seus productes turístics a través d'internet.

El nou aplicatiu permet comprar les entrades en línia a través de la pàgina web de la Fundació Cardona Històrica (www.cardonaturisme.cat) i inclou també la possibilitat d'adquirir els tiquets per concerts, espectacles i esdeveniments que organitzin la Fundació i l'Ajuntament.

El nou servei, que ja està disponible, ofereix l'opció de comprar les entrades individualment, per grups i per escoles i, a banda de comercialitzar totes les visites i els diversos paquets culturals que ofereix la Fundació, inclou la venda d'entrades al Museu de la Sal Josep Arnau i l'opció de comprar les entrades per als diferents espectacles i esdeveniments culturals que es porten a terme al llarg de l'any com la recreació històrica Viurem lliures o morirem, que enguany estrena aquest servei.

Per al regidor de Turisme de Cardona, Josep Tristany, aquest aplicatiu "afavorirà la comercialització dels productes turístics de Cardona, facilitant els tràmits als espectadors i millorant la imatge turística de la vila".

"A partir d'ara, les persones interessades en comprar entrades als centres turístics de Cardona disposen d'una forma ràpida, segura i senzilla d'adquirir-les", ha posat en relleu Josep Tristany.

Igualment la Fundació Cardona Històrica manté l'Oficina de Turisme i els centres turístics de la vila com a punts de venda presencials de les entrades que ofereix als seus visitants.