Navàs celebrarà de ple a partir de demà i fins dimarts els actes de festa major, que presenta un programa variat de música, foc, teatre, concerts, activitats infantils, i els balls tradicionals de gegants, bastoners, nans i cascavells. Aquest vespre, ja hi haurà un primer tast, amb una sessió de cinema a la fresca i la pel·lícula Ahora me ves.

La popular bouada, que ja arriba a la tercera edició, centrarà la jornada de demà, durant el dia amb els preparatius i la cocció a la plaça de l'Església, amb la supervisió del cuiner David Carnero i la col·laboració dels Geganters; i al vespre, amb el sopar i el concert de 7 Vetes i La Portàtil FM.

Divendres serà dia de tradició, amb la 25ena trobada d'acordionistes, i de propostes juvenils, amb el correfoc dels Diables de l'Infern, i un concert amb Barra Lliure, Aspencat i Trempera, amb els Grallers de Navàs.

Tanmateix, el gros de les activitats es concentrarà el cap de setmana. Dissabte, amb un concert de Llibert Fortuny, i la presentació del llibre de Toni Albà Ser o no ser catalans, aquesta és la qüestió, que donarà pas al pregó, a càrrec de Maria Estruch, i a la proclamació de Pubilles i Hereus a la plaça de l'Ajuntament. Després, hi haurà ball amb l'orquestra Millenium, la Família Torelli, i Deejay Lila. Les activitats es reprendran diumenge amb les activitats més tradicionals de la Festa Major, com són els balls de bastoners, cascavells, nans i gegants, i que a la tarda hi haurà un concert amb Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. A la nit, música, amb Jordi Bruch i Buhos.

El matí de dilluns l'escenari es traslladarà a la piscina, amb una festa aquàtica i vermut amb el grup d'havaneres Rems, i la tarda es dedicarà a les sardanes amb les cobles Sant Jordi, Mediterrània i Sabadell. A la nit, ball amb Jordi Solé i José Sáez, mentre al passeig hi haurà un recital amb els Grallers del Sandvitx i Canya d'Or, i concert de Brams i Insershow.

Dimarts hi haurà un parc infantil, i a la tarda, sardinada i botifarrada, i teatre, amb l'obra Plaga de Gamarussos, a càrrec del Grup Escènic Navàs.