Santa Maria d'Oló entra de ple aquest cap de setmana en la seva festa major d'estiu, que tornarà a tenir el musical com un dels actes destacats. En aquesta ocasió, el Grup Escènic Oló portarà a escena una obra de la qual se sap que girarà al voltant dels premis Oscar. Serà ja el quart any que l'entitat participarà activament en la festa major amb un espectacle que en les tres darreres ocasions ha aconseguit omplir el pavelló amb un miler de persones, una xifra gens menyspreable si es té en compte que Oló té un cens de 1.060 habitants.

La festa inclou també altres activitats per a totes les edats: avui hi haurà festa de l'escuma, trobada de gegants, ball de pagès i la segona Festa Blanca. Demà es farà el tir al plat, l'exposició de 1714, l'actuació castellera dels Picapolls de la Gavarresa d'Artés, sardanes, partits de futbol i el musical. El programa s'allargarà fins dimarts.

Fonollosa també té gresca

Fonollosa es troba també en plena festa major d'estiu i per celebrar l'ocasió ha preparat un programa que, de la mà de l'Associació Cultural Recreativa, arriba farcit d'activitats lúdiques, esportives i culturals per a tots els gustos i totes les edats. Avui al vespre està previst el ball de festa major, protagonitzat per New York.

Ja demà tindrà lloc una de les novetats: la primera mostra de balls de gegants de Fonollosa, que es desenvoluparà dins una trobada en la qual participarà també la colla de Callús i el grup de geganters i grallers de Sant Joan de Vilatorrada. A continuació hi haurà sardanes, el vermut de festa major i al vespre havaneres amb el grup Morralla. El programa s'allargarà fins dimarts.