La Festa Major de Santa Maria d'Oló va poder gaudir d'una gala dels Oscar gràcies al Grup Escènic d'Oló, que amb un musical al més pur estil Hollywood va aconseguir omplir el pavelló amb més de 800 persones. És ja el quart any que l'entitat se suma al programa amb un xou que cada cop es fa més gran i que ja s'espera amb candeletes quan falten pocs dies perquè arrenqui la festa d'estiu del poble.

En aquesta ocasió, l'entitat va portar a escena un musical basat en la gala del cine més coneguda del món. I no hi va faltar res. Oló no és menys que Hollywood: van tenir catifa vermella, photocall i fins i tot el típic presentador. A l'escenari, un elenc de 126 persones de totes les edats (la més petita té cinc anyets i el més gran voreja la vuitantena) van anar desgranant a un ritme trepidant unes peces musicals que van animar ràpidament el públic. Entre xou i xou, el presentador mostrava les parelles de Hollywood, inspirades en els actors més reconeguts.

Carme Pedrals, del Grup Escènic d'Oló, valorava ahir molt positivament la que és ja la quarta experiència: "va anar genial, estem molt contents perquè hem pogut superar els entrebancs que hem patit", com ara les lesions de darrera hora d'algunes actrius o el fet que en aquesta ocasió els encarregats de l'attrezzo no van poder assistir al directe perquè tenien una boda: "semblava que ens faltava alguna cosa i patíem, però ho van deixar tot molt ben preparat i entre tots ho hem tirat endavant". Quan a les lesions, Pedrals lamentava ahir que hi hagués persones que després de dos mesos d'assajos s'haguessin lesionat, però valorava alhora la predisposició mostrada pels substituts.