Una vintena de nois i noies del cicle superior de primària de les escoles Sant Pere i FEDAC de Monistrol de Montserrat rebran durant aquest curs suport professional per millorar el seu rendiment escolar. Aquesta acció, plantejada com un taller d'estudi assistit, es desenvoluparà a partir del Projecte de Millora de l'Èxit Escolar, que promou l'Ajuntament.

La regidora de Serveis Socials, Pilar Vergara, ha explicat que el projecte -que té el suport econòmic de l'Obra Social de La Caixa- es planteja com "un espai d'acompanyament per a nens i nenes que presentin dificultats d'aprenentatge o situacions socials desafavorides" a partir d'un seguit d'accions de suport que es dissenyaran de forma individual i en funció de les necessitats de cada alumne. Seran dues hores setmanals d'atenció i suport que es desenvoluparan al mateix centre educatiu, en horari extraescolar i després de finalitzar les classes.

La cooperativa de formació manresana Àurea7 s'encarregarà del desenvolupament del projecte, que es treballarà coordinadament amb els mestres de referència de cada centre educatiu i derivarà els alumnes amb necessitats específiques.