Esquerra Republicana estrenarà candidata a les properes eleccions municipals a Sant Fruitós, amb Àdria Mazcuñán. De la candidatura fruitosenca destaca també el fet que es tornarà a presentar únicament amb les sigles d'ERC, i no com en els comicis del 2011 quan ho va fer com a llista associada sota el nom d'Imagina't Sant Fruitós i portant-hi integrats representants del Partit Pirata. En aquella ocasió el candidat va ser Agustí Masana, que va deixar l'acta de regidor el març del 2013.

Nascuda a Manresa, l'any 1973, Àdria Mazcuñán viu a Sant Fruitós des de fa 15 anys i és mare de dos fills. Educadora social de professió, fa més de vint anys que es dedica professionalment a aquest camp, en el qual ha treballat en la reinserció de drogodependents i amb la gent gran, la infància, l'adolescència en risc, la joventut i les persones aturades. Actualment treballa com a educadora social a l'Ajuntament de Santpedor.

Durant dos anys va ser directora de l'escola-taller de les Valls del Montcau, ubicada a Sant Fruitós, que tenia com a objectiu donar formació i ocupació a nois i noies que havien quedat fora del circuit escolar i també fora del mercat laboral.

S'autodefineix com "una persona sensible a les problemàtiques socials i tinc posicions independentistes molt clares i fermes des de ben jove. Em considero dinàmica, amb moltes ganes de treballar en equip i amb capacitat d'escoltar i de sempre voler intentar fer més fàcils les coses als altres. Tinc un tarannà positiu i conciliador". Mazcuñán també ha subratllat que el moment sociopolític que viu Catalunya "fa que des dels ajuntaments hagi de prevaldre més que mai poder estar al costat dels ciutadans. Aquesta inquietud va fer que entrés en contacte amb el grup d'Esquerra a Sant Fruitós"

En l'actual mandat, ERC forma part de l'equip de govern amb Gent Fent Poble i el PSC.