La Confraria de la Mare de Déu del Patrocini de Cardona ha posat en marxa una campanya de recollida de fons per finançar la restauració de la imatge de la Mare de Déu del Patrocini.

Els donatius es podran fer fins al proper 7 de maig a través de diversos mecanismes. Es pot contribuir per Internet a través de la plataforma de micromecenatge Verkami (a l'adreça vkm.is/patrocini), fent un donatiu a un compte de La Caixa, o bé portant directament els diners a Ca la Sinta, a la farmàcia Manuel Sala, o a Cal Gras, entre els mesos d'abril i maig.

Els donatius no tenen cap mínim establert, i tots tindran la seva recompensa. D'una banda, es farà constar la inscripció del nom de tothom qui hagi fet alguna aportació al llibre d'or de la Mare de Déu. D'altra banda, qui faci un donatiu superior als 20 euros rebrà un exemplar numerat dels nous goigs; qui passi dels 50 euros, una auca; i qui faci una aportació que passi dels 100 euros tindrà, a més a més, el DVD de la festa.

L'estrena, el 31 de maig

La imatge restaurada de la patrona de Cardona es podrà veure públicament el proper diumenge 1 de maig. La confraria ha organitzat una processó que recorrerà els principals carrers de la vila amb motiu de la festa del 75è aniversari del retorn de la imatge de la Mare de Déu al poble. Ja s'ha obert el termini d'inscripcions per ser-ne portador (fins al 30 d'abril).