02 de abril de 2015
02.04.2015

El Govern posarà barreres a la C-58 per separar carrils entre Castellbell i Viladecavalls

El juliol s'iniciaran vuit mesos d'obres en el ferm, el drenatge i la senyalització per millorar la seguretat

02.04.2015 | 07:22

La Generalitat instal·larà barreres de separació a la pràctica totalitat d'un tram de 12 quilòmetres de la C-58 entre Castellbell i el Vilar i Viladecavalls. És una de les mesures que s'inclouen en les obres de millora de la seguretat en aquesta via, que començaran el proper mes de juliol i s'allargaran durant vuit mesos.
El departament de Territori i Sostenibilitat ja ha licitat els treballs, per un valor de 7,1 milions d'euros. L'àmbit d'actuació comença un cop passat l'enllaç de la C-58 amb la B-245, a Viladecavalls, i s'acaba a l'enllaç amb la BP-1121, a Castellbell, són mesures de seguretat que inclouen millores en el traçat, el ferm, el drenatge, i la senyalització, així com també la separació dels carrils amb una barrera entre els sentits de circulació per evitar el risc de possibles xocs frontals.
La barrera serà metàl·lica o de formigó segons les característiques de cada tram, i fins i tot en alguns casos només es pintarà una doble línia contínua. A banda d'això, es renovarà el paviment a tot el tram on s'actua, es farà un tractament dels talussos, s'adequarà la senyalització horitzontal i vertical, es milloraran els elements de drenatge, i s'adequaran les barreres de seguretat i abalisament. Així mateix, es reordenarà l'accés al dipòsit de Coll Cardús, es milloraran els accessos a les urbanitzacions de Can Serra i el Palà i la intersecció amb la BV-1212, i s'implantarà un carril per a l'avançament de vehicles lents en un tram d'1,3 quilòmetres a vacarisses, mitjançant una ampliació de la carretera actual.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema