El passat dimarts, dia 14 d´abril, es va omplir de gom a gom la sala d´actes de la Biblioteca per celebrar la presentació de la candidatura de CiU a l´Ajuntament de Navàs a les properes eleccions municipals. L´acte va comptar amb la presència de Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Família i David Bonvehí, Diputat al Parlament i President de CDC Bages.

L´acte, presentat per Mireia Pellicer, el va introduir Neus Munté amb una càlida explicació de la candidatura. La Consellera va destacar la importància de treballar per a les persones i de tenir el benestar de la societat com a primer objectiu de Convergència. Tot seguit, la cap de llista, Katy Puig, va fer un gran discurs que va iniciar amb un agraïment als seus companys d´equip a l´actual legislatura i, especialment, a Josep Oliva, anterior número u, a qui va reconèixer haver facilitat tant el relleu i haver-li donat suport. Després d´anunciar i justificar el lema escollit per als propers comicis, "Treballem-Decidim-Avancem", va donar a conèixer alguns dels punts forts del programa electoral i va presentar un a un els sis primers membres de la llista que l´acompanyaran en aquesta candidatura. Cal destacar la important renovació de l´equip: 5 de les 7 primeres persones són cares noves. Per ordre, la llista es composa per Katy Puig (anterior regidora a l´oposició a l´Ajuntament de Navàs), Montserrat Mas, Manel Soler, Sandra Galiot, Lluis Torrentó, Moritz Eiris i Mireia Pellicer (anterior regidora a l´oposició a l´Ajuntament de Navàs i actual presidenta de CDC Navàs). Un equip divers i preparat amb moltes ganes de treballar per Navàs.

Els principals objectius destacats al discurs van ser la voluntat de consens i diàleg, el desig de formar un equip de govern més cohesionat que l´actual i amb planificació conjunta, la promesa d´iniciar un procés real de participació perquè el poble pugui decidir en temes importants, una adequació progressiva de l´IBI per fer notar a tothom la baixada en els valors cadastrals, l´agilitació de la gestió i atenció municipal i l´atenció als joves, als infants i a la gent gran. També es va destacar la importància d´acabar i aprovar definitivament el POUM, encallat durant els darrers 4 anys, i de treballar per a la creació d´un centre cultural que fa tant temps que el poble necessita.