Dilluns a les 12h del migdia, en una sala plena de l´Auditori de Cal Sitjes i acompanyats per l´alcalde de Sallent, David Saldoni, CiU Artés va donar a conèixer la candidatura formada per 23 membres (13 llista i 10 suplents).

Després de Roger Genescà que encapçala la llista, segueix l´actual regidora Fina Montañola. Tot seguit, per aquest ordre, hi ha l´actual regidor, Manel Parreño; tres incorporacions amb fortes vinculacions al teixit associatiu, Marc Torras, Mercè Simó i Josep M. Artigas, i en setè lloc, el que dóna la majoria, repetirà l´actual regidor Josep M. Camprubí.

Darrera d´ells hi ha Alba Pérez, Jordi Garcia, Carme Vila, Samanta Alonso, Meritxell Lugan i Joan Sallas que tanca els tretze que formen la llista.

L´ordre dels deu suplents és aquest: Lluís Oliveras, Ainhoa Nocete, Eduard Sellarés, Inés Martínez, Jordi Toral, Ramon Martínez, Carme Carrillo, Fina Ubals, Domènec Baró i tanca la candidatura l´exalcalde Damià Casas.

Segons va ressaltar el candidat a l´alcaldia, Roger Genescà, és "una llista equilibrada, amb gent molt jove i altres amb llarga experiència a les espatlles. Una llista pensada per governar i en la qual les persones que s´hi incorporen aporten preparació i altres punts de vista que enriqueixen el conjunt".

Durant l´acte, Roger Genescà, també va deixar clar que ell i el seu equip es presentaven amb "un projecte clarament positiu", i que no entrarien a valorar la feina feta ni la gestió d´aquests darrers quatre anys per l´actual equip de govern amb el suport de la CUP. "Cal mirar endavant i deixar la confrontació de la vella política. Nosaltres posarem sempre el poble com a prioritat de la nostra acció política" -va assenyalar.

Genescà també va agrair la implicació de tots els membres de la llista i va recordar que el seu és un compromís cívic en favor d´Artés i la seva gent: "especialment en un moment en el qual la política no gaudeix de prestigi, nosaltres refermem el nostre compromís amb el benestar col·lectiu, perquè no podem deixar que els interessos col·lectius no tinguin ningú que els defensi i els gestioni".

El candidat va comentar que "ser present a la llista de CiU a Artés demostra aquest amor per al nostre poble. Sense voler ser més ni menys que cap altra candidatura, reivindiquem el paper de la gent de Convergència i Unió al llarg dels últims 35 anys de democràcia".