CiU abastarà gairebé la totalitat de municipis del Bages, el Berguedà, el Moianès i el Solsonès, tot i que en perd 6 respecte del 2011.

Entre el Bages i el Moianès manté les candidatures del 2011, però ara tindrà Oló i perdrà Sant Feliu Sasserra, "on no s'ha trobat prou gent per renovar la llista i preferim esperar 4 anys", explica el president comarcal del partit, David Bonvehí. Diu que les dificultats es troben en pobles petits (als més grans, la renovació es va fer fa 4 anys), i que en general ?-tot i tenir menys llistes?- "se'ns apunta gent motivada pel fet nacional i la preocupació per temes socials".

Al Berguedà es presenta a 25 municipis de 31, quan el 2011 s'havia presentat a 29, també per les dificultats de manca de relleu dels més veterans, segons el president comarcal de CDC, David Font. A més de la Nou i Sagàs, els dos únics municipis on no s'havien presentat fa quatre anys, ara tampoc no seran a Sant Julià de Cerdanyola, Sant Jaume de Frontanyà, Borredà i Capolat.

Al Solsonès, CiU tenia llistes als 15 municipis, i ara en seran 13. Perd Odèn i la Molsosa, on els exconvergents ara van com a independents. El motiu, segons el president comarcal, Joan Solà, és que "no s'han sabut adaptar dins el projecte de renovació comarcal, on hi ha saba nova i cares noves".