ERC El Pont de Vilomara - Rocafort va presentar el passat dissabte la seva llista per a les municipals. En la seva intervenció, la cap de llista Estefania Torrente va donar a conèixer el seu equip que està format per vilomarencs i vilomarenques amb ferma voluntat de servei. Es tracta de persones de diferents àmbits del món associatiu i professional arrelats al poble, des de informàtics a taxistes i electricistes, passant per funcionaris de l'administració i mestres d'escola. A priori, el fet més destacable d'aquest grup és la seva joventut i una forta presència femenina al voltant del 60%.

Estefania Torrente va fer un repàs d'aspectes del poble que són susceptibles de millora i va avançar algunes idees que pensen incorporar al seu programa de govern, donant més protagonisme a les persones i el seu benestar, tenint especialment cura de les necessitats de les persones grans i els sectors més desafavorits que poden estar fins i tot en risc d'exclusió social "perquè al Pont de Vilomara i tots els seus nuclis urbans hi viuen persones treballadores, que són els que més han patit aquesta crisi", va manifestar.

Per acabar va remarcar la voluntat d'aquest grup d'aprofitar les relacions amb els municipis veïns per tal de millorar serveis racionalitzant les despeses, es va comprometre a treballar també mancomunadament per la gratuïtat de l'autopista C-16 i va anunciar el compromís de la seva candidatura amb el procés que està vivint el país per fer-lo més just i lliure.

A l'acte va assistir la vicepresidenta del Parlament de Catalunya i portaveu d'ERC, Anna Simó, qui va sentir-se "privilegiada en poder acompanyar aquest grup tant jove i tant potent en el dia de la seva presentació davant dels seus veïns i veïnes". I va demanar adreçant-se al públic: "Què més podeu desitjar en aquests moments que vivim? Aquí teniu gent jove i compromesa per treballar pel poble, que volen donar-vos la veu i us volen fer participar de les decisions i que digueu les vostres necessitats i les vostres prioritats. Això és ser valent". L'Anna Simó va acabar amb unes paraules d'agraïment i de reconeixement a tot l'equip d'ERC El Pont de Vilomara - Rocafort, per haver-la convidat, perquè per a ella havia significat una "carregada de piles espectacular veient la vostra energia".