Aquest dimecres, a les 8 del vespre, es presentarà a la sala d´actes de La Creueta Centre Cultural la Memòria Digital de Navarcles, una plana web a través de la qual es podrà accedir a un fons de 5000 fotografies de Navarcles, cartells d´actes diversos i publicacions de Navarcles. És una iniciativa de l´Ajuntament de Navarcles i la Biblioteca Sant Valentí que posen a disposició de tothom els fons locals de que disposa la biblioteca. Aquest fons s´anirà enriquint amb noves aportacions i amb la incorporació dels cartells d´activitats que es fan a Navarcles.

L´adreça electrònica d´aquesta plana és www.memorianavarcles.cat

Les fotografies i cartells estan classificades en col.leccions i, de forma progressiva, s´hi anirà afegint informació proporcionada pels usuaris i per persones interessades en la catalogació del material.

Qualsevol persona es podrà descarregar les imatges en baixa resolució i si es volen en alta resolució s´haurà de demanar a la biblioteca.

Aquesta Memòria Digital de Navarcles complementa dos blogs en que es recullen de forma sistemàtica notícies publicades a la premsa des del segle XIX fins el 1977 (http://navarcles-noticiesantigues.blogspot.com/ amb 2533 notícies de premsa) i notícies publicades a la premsa a partir de 1977 (http://navarcles-noticiesmenysantigues.blogspot.com.es amb 1569 entrades especialment de notícies publicades a Regió-7).