Cardona es prepara per viure aquest dissabte una nova edició de la Fira d'Entitats, que organitza cada dos anys, amb la voluntat de promoure les activitats i els valors d'associacions i col·lectius que treballen per al municipi.

En aquesta edició es preveu la participació de més d'una quarantena d'entitats, que muntaran estands a la plaça de la Fira o bé hi organitzaran ativitats, ja des de bon matí. Al migdia, hi haurà una arrossada popular oberta, i a 2/4 de 5 de la tarda tindrà lloc la visita per part de les autoritats i es faran diverses actuacions a l'escenari.

Al vespre, es preveu una botifarrada popular, un concert, focs artificials, i una ruta saludable nocturna, que organitza el Centre Excursionista pel camí Nou. Aquesta sortida coincidirà amb l'encesa de llums de la part acabada del camí.

Actes paral·lels

Durant tot el dia, la fira acollirà els tallers d'acrobàcia, màgia còmica, laboratori de dansa, malabars, percussió i xanques del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l'Obra Social La Caixa impulsa amb l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. Al vespre hi haurà l'espectacle AnoDRACardona, que protagonitzaran els alumnes dels tallers del projecte ICI, i que vol promoure la convivència i la interculturalitat.