El nucli antic de Rajadell acollirà aquest diumenge la tercera edició de la Mostra de Productes de la Terra, que aquesta vegada tindrà com a eix central l'oli d'oliva, tant des del punt de vista alimentari com per les seves propietats curatives, saludables i de bellesa. El primer any va girar a l'entorn del safrà, i l'any passat, al voltant de la vinya.

Les activitats començaran a les 10 del matí, amb un taller gratuït a la sala ACR sobre com reciclar l'oli per fer-ne sabó; a 2/4 d'11 es farà una visita guiada al molí d'oli del poble; a les 11, els restaurants del municipi oferiran una degustació gastronòmica a la plaça de l'Església, i a les 12 tindrà lloc una xerrada sobre l'ús beneficiós de l'oli per a la salut de la pell.

A banda d'això, hi haurà diverses actuacions i espectacles al matí, des dels bastoners de Rajadell, que actuaran en dues ocasions a les places de l'Església i de l'Era; fins a l'Esclat Gospel Singers, i l'espectacle Món de Dracs, a càrrec dels Ministers de l'Aixada.