La solució definitiva als problemes de degoters que afecten el Cobert del Batre de Sant Fruitós haurà d'esperar-se fins al 2016.

L'Ajuntament preveia poder col·locar aquesta mateixa tardor la placa metàl·lica que ha de servir per impermeabilitzar tota la coberta, però informes tècnics aconsellen reforçar primer amb tensors les bigues de formigó que hi ha sota perquè aguantin el pes i no es belluguin, i per evitar que l'estructura es deteriori. Fa uns quants mesos es va desprendre una petita peça de formigó d'aquestes bigues que estava malmesa, i es va haver de col·locar una xarxa de protecció provisional a l'espera que s'hi pugui intervenir de forma definitiva.

La necessitat de col·locar aquests tensors farà modificar el calendari d'actuació previst inicialment per l'Ajuntament. I és que, per a aquest 2015 tenia una subvenció de 180.000 de la Diputació que havia de servir per col·locar la placa metàl·lica (possiblement de zinc) damunt la coberta actual, però ara s'hi suma el cost que tindrà la fixació de les bigues amb els tensors.