La pèrgola del jardí de Valls de Torroella s´ha transformat per acollir el nou espai de salut per a la gent gran. Les instal·lacions, que estan pensades per fomentar l´activitat física i millorar la qualitat de vida d´aquest col·lectiu, consten de diferents aparells de gimnàstica dolça i permet fer més de 150 exercicis diferents.

El nou espai ha estat finançat per la Diputació de Barcelona, en el marc del catàleg de serveis de l´àrea d´Equipaments i Espai Públic. La instal·lació dels aparells va finalitzar el passat 29 de maig. Properament es portaran a terme les sessions de formació que la Diputació imparteix als usuaris perquè aquests en puguin treure el màxim profit.

La Diputació també es fa càrrec del manteniment gratuït de les instal·lacions durant els primers 3 anys de vida i de l´assegurança per accions de vandalisme durant un període de 2 anys. Els aparells, a més, estan coberts per una garantia de 15 anys en concepte de degradació funcional o estructural, de manera que no suposi cap cost per als ajuntaments la reparació o reposició dins d´aquest termini.