Ahir al migdia es va constituir el nou Ajuntament de Sallent, format pels regidors Rosa Argelaguet (PSC), Èlia Torrescasana (CUP), Albert Junyent (CUP), Pilar Sala (ERC), Carles Pascuet (ERC), Antònia Faja (ERC), Miquel Estruch (ERC), David Saldoni (CiU), Jordina Moltó (CiU), Anna Maria Fernández (CiU), Jonatan Cano (CiU), Salvador Sibila (CiU) i Empar Arenas (CiU).

Durant el procediment de jurament de fidelitat a la Constitució, els regidors de Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya van expressar la seva voluntat de ser fidels al Parlament de Catalunya i al dret a decidir dels catalans.

Seguidament, la CUP, ERC i CiU van presentar les seves candidatures a l'alcaldia. Els resultats de la votació van fer alcalde David Saldoni, cap de llista de CiU. Saldoni va obtenir 7 vots, 5 vots van ser per a Pilar Sala i 1 per a Èlia Torrescasana. La CUP va fer públic el vot dels seus dos regidors: Junyent va votar Torrescasana i Torrescasana va votar Pilar Sala. Per tant, Saldoni va ser escollit amb els vots del seu equip i el de la socialista Rosa Argelaguet.

Un cop coneguts els resultats, Rosa Argelaguet es va mostar convençuda que la repetició del pacte amb CiU donaria grans resultats.

D'altra banda, tant Èlia Torrescasana com Pilar Sala van lamentar la falta de diàleg per part del grup socialista i del grup convergent. Totes dues regidores van denunciar que el pacte entre les dues forces era previ a les eleccions.