09 de juliol de 2015
09.07.2015
40 Años
40 Años

Cardona aprova el projecte principal per dotar-se d'un nou camp de futbol

L'Ajuntament també tanca definitivament l'expropiació de la finca que ha de ser enderrocada

09.07.2015 | 08:08
Simulació del voladís que es construirà, que tindrà la graderia i serveis a sota, i un passeig per sobre

El darrer ple municipal de Cardona ha aprovat el projecte principal que ha de permetre la construcció del nou camp de futbol. Paral·lelament, l'Ajuntament ha tancat definitivament l'expropiació de la finca que s'ha d'enderrocar, un fet que l'habilita ja a entrar a l'immoble.

El nou camp de futbol s'ha batejat com a Camp de Vida Activa. Es tracta d'un projecte que compta amb el finançament econòmic de la Fundació She, que dirigeix el cardiòleg Valentí Fuster, i que pretén fomentar la pràctica de l'esport i els hàbits de vida saludables. A banda del nou terreny de joc, que serà de gespa artificial, un dels elements clau de l'obra serà la construcció d'un gran voladís que s'alçarà per damunt d'un dels laterals del camp, en paral·lel i seguint la cota de la carretera de la Mina.

L'estructura farà una doble funció. Per a l'estadi, permetrà que a sota s'adeqüin les diferents dependències necessàries, com ara els vestidors, els serveis, una sala d'infermeria, una petita sala polivalent, i el bar amb una terrassa sota cobert. De cara a la carretera de la Mina, el que es vol guanyar és un ampli passeig en un lloc que ara mateix és un pas molt estret, que fins i tot farà funcions de balconada-mirador sobre el camp de futbol i la vall salina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari laboral i escolar

Calendari laboral 2018 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18