L'Ajuntament de Navarcles ha aprofitat les obres de construcció de la nova rotonda que està duent a terme a la carretera de Talamanca, davant del parc Marcel·lí Monrós, per renovar l'entramat de clavegueram que hi ha sota. Els treballs que afecten la xarxa han obligat a tallar durant uns dies un tram de la carretera, amb previsions que entre avui i demà es pugui tornar a reobrir al trànsit.

Les actuacions per fer una rotonda en aquest punt de la carretera on s'entrecreuen fins a mitja dotzena de carrers van començar el maig, i aquesta darrera setmana s'han concentrat a endreçar el clavegueram "amb connexions noves per sanejar la xarxa", ha explicat l'alcalde, Llorenç Ferrer. Fa un temps es va fer el col·lector des del riu i ara s'han completat els enllaços fins a aquest punt. Això ha fet tallar la circulació rodada a la carretera de Talamanca entre la plaça del Doctor Fleming i la cruïlla amb el passeig de les Fonts.

Les obres en el conjunt del nus es completaran a final de setembre amb una rotonda que ha de servir "per distribuir el trànsit en un punt molt complicat", per l'encreuament de diversos carrers, i perquè és una àrea molt freqüentada, amb el parc i l'Ajuntament molt a prop.

Els treballs de la rotonda són a càrrec de Grup Mas, i a l'Ajuntament li costen 32.000 euros.