L'equip de govern de Sant Joan de Vilatorrada (CiU i ERC) diu que ha "pres nota" de les demandes dels veïns que reclamen més manteniment del parc Llobet, i assegura que hi donarà resposta. Tant l'alcalde, Gil Ariso, com el regidor de Medi Ambient, Ramon Planell, admeten que el parc "es pot millorar", però neguen que es trobi "en una situació deplorable com han dit alguns veïns".

Les diferències es van posar de manifest al ple de dijous al vespre -del qual aquest diari ja es va fer ressò en l'edició d'ahir-, en què es va debatre una moció de Compromís amb Sant Joan (a l'oposició) reclamant més inversió i activitats al parc, i en què també es va donar el torn de paraula als veïns afectats que hi havia presents. La moció va ser rebutjada amb els vots en contra de l'equip de govern, "però això no vol dir que estiguem en contra de la proposta", apuntava ahir Ariso. En part, l'alcalde justifica el posicionament de l'equip de govern perquè "amb la moció s'ha polititzat un tema que es podia haver comunicat de mil maneres diferents".

Durant el ple, els veïns ja van manifestar que "no pertanyem a cap partit polític", i ahir reiteraven la seva posició, per bé que "vam voler donar suport a una moció que demana millores al nostre parc". Insisteixen que no s'està fent un manteniment adequat de l'espai, "i l'únic que demanem és que l'Ajuntament actuï amb un compromís ferm i una previsió, sense esperar que siguem nosaltres els qui haguem d'anar fent instàncies demanant-ho", explicava ahir Rosa Maria Bononad.