Santpedor encetarà demà el programa d'activitats per a aquestes festes, que tindrà com a eixos principals els concerts, els Pastorets, el Pessebre Vivent i el Món del Joc.

L'arrencada la donarà el tradicional Pessebre Vivent, a càrrec de l'esplai GEPS i l'AMPA de l'escola Riu d'Or, aquesta tarda a partir de les 7 a la plaça Major. A les 10 de la nit serà el torn del primer dels dos concerts de Nadal al Convent de Sant Francesc (el segon es farà el 2 de gener), que enguany tindran un repertori de jazz com a protagonista.

Les activitats continuaran el dia de Sant Esteve amb la Bike Sant Esteve, que organitza el Centre Excursionista 2x2, a partir de les 8 del matí des del local de l'entitat i, al migdia, el Patge Reial arribarà a la plaça Gran per recollir totes les cartes. Mentrestant, es posaran a la venda els fanalets per donar la benvinguda als Reis el 5 de gener. El mateix dia de Sant Esteve, tindrà lloc la primera representació dels Pastorets, a Cal Llovet.

Diumenge s'inaugurarà el Món del Joc, l'espai del pavelló dedicat a les activitats lúdiques, que obrirà dels dies 27 al 30 de desembre i el 2 i el 3 de gener entre les 4 de la tarda i les 8 del vespre. En total, hi haurà vuit àrees de joc dins del recinte: la ludoteca, la zona d'atletisme, la Jungla, el camp d'esports, el circuit de karts, la zona de tallers i l'espai de maquillatge.