El Pessebre Vivent de del Bages de les Torres de Fals aconsegueix cada any més visitants. Fins ahir, el tercer dia d'escenificació, ja l'havien visitat més de 2.000 persones. L'afluència de públic al llarg del dia d'ahir va sorprendre els organitzadors, ja que van anar-hi 900 visitants. "És una xifra important tenint en compte que demà és un dia laborable i no és cap data festiva del calendari nadalenc", explicava el coordinador tècnic del pessebre, Toni Arnau. L'any passat, en el tercer dia d'escenificació, havien passat unes 1.800 persones.

Aquest any s'ha millorat el quadre del mercat, ja que més gent participa en la seva recreació. A part, hi ha una estampa nova, la de la bassa on es veuen pescadors. A part, s'ha millorat la il·luminació i els espectadors podien veure millor els diferents quadres del pessebre.

A la sortida es repartia fuet a cadascun dels assistents. Les persones que encara no han visitat l'escenificació nadalenca tenen l'oportunitat d'anar-hi els dies 2, 3, 6, 9 i 10 de gener.