Set anys després que es retirés el projecte del Bages per la polèmica política i social que havia aixecat, el circuit internacional de karts que es va plantejar fer a Rajadell ha quedat aturat pels tribunals en la nova ubicació que s'havia plantejat, a Llinars del Vallès.

El promotor de l'equipament -un particular que tenia en aquell moment el suport de la Federació Catalana d'Automobilisme- es va fixar en uns terrenys situats a la falda de Collbaix -la Plana de ca l'Alegre-, al terme de Rajadell, i l'any 2008 es va iniciar el procediment administratiu per construir-lo. El desembre d'aquell any el promotor va anunciar que retirava el projecte, per l'alt nivell de contestació que havia generat, i alhora manifestava que ja tenia altres pretendents, tots de fora de la comarca.

De fet, pocs mesos després es feia públic que el mateix kàrting es proposava en una àrea del Vallès situada entre els municipis de Llinars -que seria el que l'acolliria-, Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor, i se n'iniciava la tramitació.